100 Kays Ajans Kays Ajans

Seo & Sem

SEO Danışmanlığı

  •  Hedef Kitle Analizi | İçerik Üretimi | Ölçme ve Raporlama
SEO Danışmanlığı

Arama motoru optimizasyonu olarak adlandırdığımız SEO çalışmaları ile sitenizde var olan hizmet ve ürünlerinizin Google aramalarında daha üst sonuçlarda yer almasını, bununla beraber daha çok trafik ve daha çok potansiyel müşteriye erişmeniz hedeflenmektedir.

Tek Kılavuz Profesyonel SEO Danışmanlığı ile birlikte sitenize daha çok trafik çekecek ve potansiyel müşterileriniz ve cirolarınızı yükselteceksiniz. 2013 Yılından bu yana dijital dünyanın her alanında hizmet veren uzman kadromuzun sektörel tecrübelerinden faydalanacak, arama sonuçlarında zirveye tırmanacaksınız.

 

SEO Çalışma Stratejilerimiz

 

Hedef Kitle Analizi

Ürün ve hizmetlerinizin erişeceği ve erişmesi gereken hedef kitle size uygun SEO stretejisine göre belirlenir ve hedeflenir.

 
Çalışma Takvimi

Marka ile belirlenen SEO hedeflerine ulaşmak için karışıklı olarak belirlenen hedeflere uygun çalışma takvimi belirlenir.

 
Site Analizi

On Page SEO kriterlerine uygun çalışmalar ve gelişmeler belirlenir. UI ve UX analizleri ve eksikleri analiz edilir ve geliştirmeler sağlanır.

 
İçerik Üretimi

Özgün içerik üretimi ile SEO uyumlu olarak ürün ve hizmetlerin metin ve görsel olarak optimizasyona uygun hale getirilir.

 
Organik Kazanımlar

İçerik pazarlama stratejisine uygun olarak ürün ve hizmetlerin organik trafik kazanması sağlanır. Böylece SEO çalışması ile gelir arışı hedeflenir.

 
Ölçme & Raporlama

Bütün SEO çalışmalarının en başından sonuna elde edilen kazanımlar ve mevcut durum düzenli olarak ölçülür ve raporlanır.

 
Dönüşüm Odaklı SEO

Anahtar Kelime Analizi yapılmasının ardından hizmet verdiğiniz kategorilerin en çok aranan kelimeleri tespit edilir ve bu anahtar kelimelere odaklanarak çalışma yapılır. Site yapısı bu anahtar kelimelerle yüksek etkileşime geçecek şekilde düzenlenir ve site trafiğinizin maksimum verilere çıkması hedeflenir.

Hizmet verildiğiniz sektör değerleri incelenir. Rakipleriniz ve sektörel hacimler değerlendirilir. Sektördeki rekabet yoğunluğu ve arama hacmi potansiyellerine göre hedefler ortaya koyulur. Dönüşüm başlar.

SEO Arama Motoru Optimizasyonu
Sürükle Görüntüle Kapat Oynat