100 Kays Ajans Kays Ajans

Analytics

Web & Mobil Analiz

  • Tam Veri Kontrolü, Örneklenmemiş Ham Veriler
Web & Mobil Analiz

Mobil / web uygulamaları ve web sitelerindeki kullanıcı davranışlarını analiz ediyor, belirlenen hedeflere yönelik stratejiler geliştiriyoruz. Müşteri davranışını anlamak, dönüşüm optimizasyonu için bir web sitesini optimize etmenin de anahtarıdır.

 

Performansınızı Ölçün


Analiz (Analytics) platformları bir web sitesindeki etkinliği ve davranışı ölçer. Kullanıcı sayısı, oturum süresi, gezilen sayfalar, gezilen sayfa sayısı ve daha birçok veriye ulaşabilirsiniz.


Firmalar, site performansını ölçmek ve karşılaştırma yaparak, dönüşüm oranı üzerinde önemli geliştirmeler yapar ve var olan ile potansiyel müşterilere ulaşmak içinde avantaj sağlar.

Web analizleriyle, gelecekteki çabalarınızı ödüllendirmek için online pazarlama kampanyalarınızın etkinliğini de doğru bir şekilde izleyebilirsiniz.

Web analizi hizmetleri, bireysel oturumları izlemek ve aynı tarayıcıdan tekrar ziyaretleri belirlemek için çerezleri de kullanabilir.

Web analizi verileri, tipik olarak kullanıcı personeli, tarih aralığı ve diğer özellikler tarafından özelleştirilebilen panolarda sunulur.

Uzmanlarımız tarafından size ait uygulama ve sitelerinize kurulacak analiz, takip ve raporlama araçları ile verileri sürekli olarak takip edebilir ve hedeflerinize ulaşırken süreci izleyebilirsiniz.

Google Analytics
Sürükle Görüntüle Kapat Oynat