100 Kays Ajans Kays Ajans

Danışmanlık

Video, Tanıtım Filmi

  • 4K Çözünürlükte ULTRA HD Kalitede Tanıtım Filmi 
Video, Tanıtım Filmi

Ürününüzü veya hizmetinizi hedef kitlenize tanıtmanın en iyi yolu tanıtım filmi çekmektir. Çünkü görsellik insan hafızasına daha güçlü etki eder ve algıların açılmasını sağlar. Bu nedenle de tanıtım videoları bir firma ya da markanın tanıtılmasını en iyi biçimde sağlayan araçlardan birisidir. Müşterilerinize ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında bilgi vermek için tanıtım videosu kullanmak akıllıca bir yöntem olacaktır. Peki firma olarak tanıtım filmi çekerken hangi hususlara önem veriyoruz? Sizi nasıl tanıtıyoruz?

Tanıtım videoları işletmenizin ve ürünlerinin, hizmetlerinin tanıtımını yapmak için tasarlanmaktadır. Bu videoları çekerken ürün ve hizmetinizi olumlu ve ilgi çekici bir hale getirmekteyiz. Bu da müşterilerin size yönelmesini sağlamaktadır.

Tanıtım videoları doğrudan doğruya ürün ya da hizmet odaklı olmalıdır. Bu videolar genellikle en fazla 10 veya 15 dakika sürmelidir. Hal böyle olunca mümkün olduğunca çok sayıda kişi videoyu izleyecek ve bundan da keyif alacaktır. Çünkü uzun tanıtım videoları bir süre sonra insanların sıkılmasına neden olur. Bizler de tanıtım filmi çekerken buna dikkat ediyoruz.

İşletmenizin fuar gibi büyük tanıtım faaliyetlerine katılması durumunda, tanıtım filmi en önemli ihtiyaçlarınızdan birisi olacaktır. Biz de film tasarımlarımızı bu tip organizasyonları da düşünerek yapmaktayız.

Firma olarak çektiğimiz tanıtım filmleri rekabet ortamında öne çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

 
4K Çözünürlükte ULTRA HD Kalitede Tanıtım Filmi Çekimi

Profesyonel ekipman ve ekip ile tanıtım videonuzun çekimlerini gerçekleştiriyoruz. 4K Ultra HD kalitede aldığımız kayıtları kurguda olması gerektiği sıralama ve konuya göre seçilen müzikle birlikte uygun sahneleride Super Slow Motion ağır çekimli sahnelerle süsleyerek montajı bitiriyoruz.

 
Müzikle Tam Senkronlu ve Kurgulu Tanıtım Videosu

Tanıtım filmi çekimi sonrası yapılan işin sektörü ve tarzına göre ortak karar verdiğimiz lisanslı müziği satın alıyoruz sonrasında müziğin  iniş çıkışlarına göre tam senkronizasyonlu kurgular yapıyoruz.

 
Drone Havadan 4K Video ve Fotoğraf Çekimi

Havadan çekimlerimiz 4K video kalitede titreşimsiz ve stabil olup bunun için extra büyük bütçelerle sizleri zorlamıyoruz. Havadan drone ile video çekimleri her zaman estetiği ve anlatımı güçlendiren en önemli etkenlerden biridir. Bunun yanında profesyonel ekipmanlarla fotoğraf çekimlerimiz hizmetinizdedir.

 
Sosyal Medya Paylaşımları İçin Dinamik Kısa Kurgular

Tanıtım filmi çekimlerimiz sonrasında kurgu, montaj ve efektlendirme işleri sonrasında ortaya çıkan ana kurgu içinden sosyal medya için maximum 1 dakika uzunluğunda yeni bir dinamik ve akıcı kurgu yapıyoruz.

 

Animasyon Tanıtım  Filmi ve Seslendirme

Firmanız için oluşturulan storyboard üzerinden 2D tasarımlarla animasyon ve motion çalışmaları yapılabilir. Bu çalışmalar fonda dinamik müzik ve ihtiyaç durumunda seslendirme yardımıyla anlatım güçlendirilir.


 
Etkinlik - Event Tanıtım Videosu Çekimi

Event ve davetlerinizi kreatif çekimler ve dinamik kurgularla sosyal medyada paylaşım formatlarına uygun kurgularla sizlerin beğenisine sunuyoruz. Kurgu sonrasında efektif yazı geçişleriyle anlatımı akıcı ve anlaşılır hale getiriyoruz.

 

Fotoğraf, Özel Gün
Sürükle Görüntüle Kapat Oynat